Informatieavond woonproject Kanderhof Sint Hubert

dinsdag 5 maart 2024 19:30 tot 21:30

CPO Kanderhof is een woonproject in Sint Hubert, waar mensen hun eigen huis en tuin hebben, maar waar ze elkaar soms even kunnen helpen en waar ze elkaar voor de gezelligheid kunnen ontmoeten in een gemeenschappelijke ruimte. Er komen levensloopbestendige huizen en mogelijk ook starters- en gezinswoningen, met veel aandacht voor duurzaamheid. Deze huizen worden rondom een gemeenschappelijke tuin met wadi gebouwd, wat een ruimtelijk effect geeft.

Kanderhof is een CPO-vereniging; dat betekent dat we als toekomstige bewoners samen ons eigen nieuwbouw-project ontwikkelen. Zo besparen we op de kosten van een projectontwikkelaar en hebben we meer zeggenschap over ons woongenot.

Het woonproject komt op een locatie die op de informatieavond van 5 maart bekend gemaakt wordt. We informeren je dan o.a. over het plan, de projectbegeleider, de vereniging en het lidmaatschap. 

Alle belangstellenden, jong en oud, zijn van harte welkom op dinsdag 5 maart om 19.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn, Weth.Lemmenstraat 13 te Sint Hubert. De zaal is 19.15 uur open. Aanmelden is fijn i.v.m. de organisatie. 

Kijk voor meer informatie op kanderhof.nl of neem gerust contact op met Wim Verbruggen (06-22114049) of Trudy van den Broek (06–44301410). Je kunt ook mailen naar welkom@kanderhof.nl