‘t Herps Buitenhofke bij Kaarslicht

zaterdag 17 december 2022 18:00 tot 21:00

Beste lezer,

December is de maand van gezellig samen zijn. Kom zaterdagavond 17 december naar ‘t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin Heiweg 11 te Herpen, dan is deze bijzondere tuin omgetoverd in een sfeervolle tuin bij kaarslicht. Een mooie gelegenheid om in deze donkere tijd samen te genieten van de koude wintermaand en het feest van het licht.

Ravenstein bij kaarslicht is niet te evenaren, maar er is wel een poging gedaan om de sfeer te vangen met veel lichtjes, kaarsverlichting en vuurkorven. Tevens is er thee, koffie, warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen en voor de kleine trek een worstenbroodje en of zelfgemaakte erwtensoep.

Daarnaast zou het een welkome aanvulling zijn als er live muziek aanwezig is. Graag doe ik bij deze een oproep om hier invulling aan te geven. Heb je zin en tijd om een muzikale bijdrage te leveren, neem dan contact met me op.

Graag ontvang ik je op dit unieke evenement van het jaar. Als de weersvooruitzichten gunstig zijn ben je van 18.00 tot 21.00 uur van harte welkom.  

Tot dan!

Voor meer informatie bel 06 27 06 63 89

hARTelijke groet, Joan